top of page

DATES

Del (20) 21 al 24 de Juliol - 2022
Dimecres, 20 de Juliol

Els que teniu vàries hores de viatge, us recomanem arribar el dimecres 20 de juliol, doncs dijous les classes engegaran pel matí. Hi ha previst un Play together  i Concert de Benvinguda, per part d’alumnes i professors al vespre. El punt de trobada serà el vestíbul de l’escola de música. 

 

Per a aquells que veniu de més a prop, valoreu si us voleu instal·lar el dimecres, o estalviar-vos una nit i matinar el dijous.

En tot cas, però, recordeu que:

Primer dia de classes és el  Dijous, 21 de Juliol

Com a molt d’hora la primera classe (si us toca) serà a les 10:00.

Últim dia de curs és el  Diumenge,  24 de Juliol

L’últim dia tindrem activitat només pel matí. Assajos intensos per preparar el concert de cloenda al teatre que celebrarem cap al migdia.

HORARIS

A l’arribada, es farà entrega de la carpeta del curs amb l’horari detallat de les classes.

En funció de l’edat i nivell de l’alumne (veure programes), se li proposarà a l’alumne/a fer entre 3 i 5 classes diàries.

 

De dijous a dissabte les classes quedaran repartides en el següent marc horari:

 

  • De 9 a 13:30 (excepte dijous que comencem a les 10:00)

  • De 14:45 a 17:15 (18:00 – 19:00 activitats puntuals)

 

A més de les classes, que com a molt tard s’acabaran a les 17:15, s’organitza una xerrada per a pares i concerts, que aquest any s’han programat més d’hora i per tant haurem acabat tota l’activitat a les 19’00.

DINAR

Us recomanem que reserveu amb una mica d’antelació i us assegureu que us serviran ràpid per no arribar tard a les classes de la tarda :-)

Podeu fer una cerca ajustada en el web de turisme del solsonès

Càtering al Bar del Casal

El Bar del Casal de Solsona organitza un càtering pels alumnes, pares/mares i professors del curs. Es troba en el mateix edifici que l’escola de música i ben a prop de l'escola de primària on es fan la majoria de les classes.

 

Per reservar lloc a l’hora de dinar cal omplir el formulari i pagar els dinars que reserveu per transferència bancària. Com amb la inscripció, un cop omplert el formulari rebreu un e-mail amb la informació per fer al pagament. Amb la carpeta del curs us donarem els tiquets de dinar que hagueu pagat.

 

Seran plats comuns per a tothom, excepte per persones amb alguna al·lèrgia o intolerància a algun aliment.​ També es faran menús vegetarians. El menú inclou un primer, un segon, postres i aigua.

Trieu bé quan ompliu el formulari per reservar dinar perquè

NO S'ACCEPTARAN CANVIS D'ÚLTIMA HORA

El Bar del Casal treballa amb persones amb discapacitat. Cal tenir-ho en compte i ser respectuosos amb els treballadors. I tingueu en compte també que és un servei de càtering i no un restaurant.

 

Consumint al Bar del Casal esteu fent una compra socialment responsable, recolzeu el dret de les persones amb discapacitat i contribuïu a la millora de la nostra societat.

ADULTS

 

11'50 €

iva inclòs

INFANTS

fins a 11 anys

10'00 €

iva inclòs

ALLOTJAMENT

El taller NO es fa càrrec de l’allotjament. Teniu moltes opcions, doncs a Solsona i hi ha una oferta variada d’hotels, apartaments turístics, cases rurals i càmping.

Podeu fer una cerca ajustada en el web de turisme del solsonès

més informació: solsonasona@gmail.com

AMSC - Proudly created with Wix.com. 

bottom of page